ارتباط آهن موجود در گوشت قرمز با دیابت

بلاگ سان: بلاگ سان: نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد دریافت بیش از حد آهن موجود در گوشت قرمز که به «آهن هِم» مشهور است می تواند خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

ارتباط آهن موجود در گوشت قرمز با دیابت
به گزارش بلاگ سان به نقل از ایسنا، متخصصان آمریکایی با انجام آزمایشاتی تازه دریافته اند افرادی که بیشترین مواد غذایی سرشار از آهن هِم (که بطور عمده در گوشت قرمز و سایر فرآورده های حیوانی موجود است) مصرف می کنند، ۲۶ درصد بیش از سایرین در معرض خطر مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ قرار دارند.
این مطالعه که ۱۳ اوت در مجله تخصصی Nature Metabolism منتشر گردید به تحلیل و بررسی نمونه خون بالاتر از ۳۷۵ هزار نفر پرداخته است.
نتایج همین طور نشان داد آهن غیر هِم که در غذاهای گیاهی یافت می شود، هیچ ارتباطی با دیابت نوع ۲ ندارد.
«فرانک هو»، پروفسور تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد معتقد می باشد این مطالعه بر اهمیت انتخاب های غذایی سالم در پیش گیری از دیابت تاکید می کند.
بگفته او، کاهش دریافت آهن هِم خصوصاً بوسیله گوشت قرمز و اتخاذ یک رژیم غذایی گیاهی می تواند راهبرد موثری در پایین آوردن خطر مبتلاشدن به دیابت باشد.
به گزارش دویچه وله به نقل از نشریه پزشکی Health Day، آهن هِم از «هموگلوبین»، پروتئین خون که انتقال اکسیژن در گلبول های قرمز را راحت می کند به دست می آید. این نوع آهن بطور معمول در گوشت، مرغ و غذاهای دریایی یافت می شود و آسان تر از آهن غیرهِم جذب بدن می شود.




منبع:

1403/05/26
15:02:49
0.0 / 5
261
تگهای خبر: دانشگاه , متخصص
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
sunblog