یادداشت اجتماعی،

به آنان که این روزها، بزرگترین دغدغه شان، آزادی است

به گزارش بلاگ سان، نام دانش آموز گره خورده است با لوازم التحریر. دانش آموز توانمند میهنم. آنچه در دستان توست ابزار آزادی است. حالا قلمت جان می گیرد، فکرت قوه می گیرد و استوار می شوی.

به آنان که این روزها، بزرگترین دغدغه شان، آزادی است
خبرگزاری مهر، گروه جامعه - فاطمه عاطفی: حرکت قطار انقلاب سرعت گرفته بود. روزهای سرنوشت سازی نزدیک بود. همه بودند. زن و مرد و پیر و جوان نداشت. پیر و جوان به دنبال نقش خود در تاریخ می گشتند. دنبال اثرگذاری، دنبال عمل به تکلیف الهی، می خواستند کاری کنند کارستان. کاری فراموش ناشدنی. مدارس را که تعطیل کردند بسمت دانشگاه راهی شدند، صدای اعتراضشان باید به گوش همگان می رسید. باید از آئینه احساس و شعور مردم انقلابی و مسلمان ایران غبار می گرفتند. ایستادند. اعتراض کردند. فریاد زدند و شهید شدند. امام آن روز را یوم الله نامید. روزی که با حماسه، با ایثار و با فداکاری عجین شود، روز خداست. روز مبارزه بی امان با ابرقدرت های چپاولگر و ترجیح عزت بر زندگی ذلت بار. حماسه اش با نام دانش آموز گره خورد.
دانش آموز به استکبار ستیزی ربط داشت! دانش آموزی که ایستاده و حال و هوای مبارزه دارد. هوای ایستادگی دارد. مسئله هم دارد. اصلاً دانش آموز باید مسئله داشته باشد. مسئله که داشته باشد رشد می کند، آگاه می شود. و این آگاهی با خودش داستان شگفتی همراه می آورد. دیگر برایش ایران و فلسطین ندارد خودش را راهبر می بیند و آنگاه است که باید از خشم نوجوان ترسید نوجوان خشمگین آگاه افسانه ساز می شود. افسانه ای لذت بخش. لذت حرف جدید، راه جدید، لذت هویت داشتن، قائم به نیرویی از درون بودن، لذت فهمیدن، بزرگ شدن، لذت رشد کردن، وسیع شدن، لذت خارج شدن از سیاهی جهل، باز شدن چشم ها در نور. لذت نور وقتی همه چیز روشن می شود، لذت پشت پا زدن، به تمام کلیشه ها به عقب ماندگی ها. لذت کمال طلبی پناه آوردن به الاخره لم تزل. لذت جوانه زدن سبز شدن لذت انسان شدن.. و آن هنگام است که تحریر می کند. تحریر یعنی آزاد می کند. شاید برای همین است که دانش آموز ابزارش را لوازم التحریر می نامد. اصلاً چرا به لوازم التحریر، چنین اسمی داده شد؟ تحریر یعنی آزاد کردن! نقل شده که پس از جنگ بدر، افراد زیادی از دشمن به دست مسلمانان اسیر، می شوند. رسول خدا (صلی الله علیه) حکم جالبی وضع می کنند. می فرمایند هر اسیری اگر به ۱۰ مسلمان، خواندن و نوشتن یاد بدهد، آزاد خواهد شد! شاید بعد از این اتفاق است که به لوازم علم آموزی و خواندن و نوشتن، می گویند لوازم التحریر. یعنی آن چه سبب آزادی می شود… ابزار آزاد کردن!
عزیز من. دانش آموز توانمند میهنم. آنچه در دستان توست ابزار آزادی است. حالا قلمت جان می گیرد، فکرت قوه می گیرد و استوار می شوی. برای دانش آموز نسل حاضر و نسل های آینده. مفهوم آینده ساز بودنت را جدی بگیر، باورش کن، خودت را در آینده ببین به خودت جرأت بده. تو خط می کشی همه ظلم ها و سیاهی ها را و آزادی می بخشی به اندیشه ها. فقط یک حرف در گوشی وطن عصاره گذشتگان و آیندگان توست. دیگر زمان آن رسیده است که پیمان ببندیم وطن پرست باشیم.



منبع:

1403/08/14
09:20:51
0.0 / 5
101
تگهای خبر: داستان , دانشگاه
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
sunblog