آیا غذاهای سالم با التهاب مفاصل مرتبط است؟
بلاگ سان: خراسان رضوی نتایج پژوهش جدید نشان میدهد که آرتریت و التهاب با مصرف تعدادی از غذاهای سالم مرتبط می باشد.
به نقل از هلث، تریپتوفان اسید آمینه لازم است که در بیشتر گوشت ها، لبنیات و آجیل ها یافت می شود و نتایج پژوهش فعلی نشان میدهد که این اسید آمینه موجود در غذاهایی که هر روز مصرف می نماییم، می تواند منجر به آرتریت شود.
دانشمندان آمینو اسیدی به نام تریپتوفان را که در گوشت، لبنیات، آجیل و سایر غذاها وجود دارد با شرایط ناتوان کننده ای که موجب درد و التهاب در مفاصل می شود را مرتبط دانسته اند. آنان پیشنهاد کردند که برنامه غذایی با مقدار کمتری از این اسید آمینه مانند رژیم غذایی مدیترانه ای، ممکنست برای سلامتی بهتر باشد.
بگفته دانشمندان دانشگاه کلرادو ایالات متحده، تریپتوفان به بدن ما کمک می نماید تا موادی مانند پروتئین ها و مواد شیمیایی که پیام ها را بوسیله سیستم عصبی ارسال می کنند را بسازد اما گاهی اوقات، باکتری های معده ما آنرا به ماده شیمیایی التهابی تبدیل می کنند که سیستم ایمنی را برای آرتریت آماده می کند.
این اسید آمینه در غذاهایی مانند گوشت گاو، مرغ، شیر، آجیل، دانه ها، غلات کامل و لوبیا یافت می شود. دانشمندان این تحقیق می خواستند بدانند، چگونه ماده غذایی که بطور معمول برای ما مفیدست می تواند منجر به بیماری هایی شود که درد و تورم مانند آرتریت روماتوئید بوجود آورد.
دانشمندان به موش ها آنتی بیوتیک هایی برای از بین بردن میکروبیوم آنها دادند سپس متوجه شدند که وقتی تریپتوفان به ایندول که در مدفوع یافت می شود، تجزیه شود، موش ها در سلول های تی خود واکنشی ایجاد می کنند که التهاب بیشتری به همراه خواهد داشت.
کریستی کوهن، دانشیار این دانشگاه اظهار داشت: مشخص شده است که میکروبیوم باکتری موجود در روده ما می تواند تریپتوفان را به موارد جانبی تجزیه کند. تعدادی از آنها ضد التهابی هستند اما ما برخی را با علل التهابی آن مرتبط می دانیم.
ما نخستین افرادی هستیم که مشخص می نماییم، کدام محصولات در ایجاد التهاب نقش دارند و چگونه این کار را انجام می دهند.
پژوهشگران امیدوارند که یافته های آنان که در ماه دسامبر در مجله تحقیقات بالینی انتشار یافته است، بتواند کلید درمان های آتی آرتریت باشد.
دکتر کوهن اضافه کرد: اگر تریپتوفان به سلول های بدن ما برخورد کند، تمایل دارد به محصولات ضدالتهابی تجزیه شود و در مقابل زمانی که به سلول های باکتریایی برخورد می کند التهاب بیشتری ایجاد خواهدنمود.
تحقیقات آینده ما روش هایی در این مورد خواهد بود که چطور میتوان این مورد را درمان و تعادل را حفظ کرد تا تریپتوفان به سمت مسیر ضد التهابی حرکت نماید.
بنظر می رسد رژیم غذایی غنی از فیبرهای گیاهی و گوشت بدون چربی -رژیم غذایی مدیترانه ای - میکروبیوم را به حالت سالم تری سوق می دهد، بطوریکه شما خواص ضد التهابی تریپتوفان را دریافت کنید. بنظر می رسد رژیم معمولی غربی بیشتر به سمت مسیر التهابی است.
او اظهار داشت: ما مرحله در معرض خطر را بررسی نموده ایم، جایی که می توانیم افرادی که احتمالاً در چند سال آینده به آرتریت روماتوئید مبتلا شوند را بر طبق نشانگرهای خون شناسایی نماییم.
کوهن بیان کرد: برخی داده ها وجود دارد که نشان میدهد ما می توانیم در آن دوره مداخله و از بیماری جلوگیری نماییم، اما هنوز کاملا مطمئن نیستیم که راه های مناسب مداخله چیست.
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب