با حضور اوحدی و ابتكار:

كنگره ملی لشكر فرشتگان تاریخ ساز انجام شد

اولین کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ ساز با حضور معاون اول رئیس جمهور، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اجرا شد.

كنگره ملی لشكر فرشتگان تاریخ ساز انجام شد
به گزارش بلاگ سان به نقل از مهر، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، امروز در اولین کنگره ملی «لشکر فرشتگان تاریخ ساز»، ضمن تسلیت شهادت امام موسی کاظم (ع) اظهار داشت: روز بزرگداشت شهدا بزرگداشت جهاد، فداکاری و مقاومت مردم ایران است، بزرگداشت جانبازانی که حضور سرافرازانه برخی از آنان را امروز در جمع خود می بینیم. روز بزرگداشت شهدا روز بزرگداشت تمام فضائل تاریخ انقلاب اسلامی است. وی با اشاره به شکل گیری ستاد برگزاری مراسم روز بزرگداشت شهدا اظهار داشت: این ستاد با نگاهی عمیق به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با ریاست سردار سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگرا ن و با ۶ رویکرد اصلی تشکیل شد. رویکرد نخست این بود که شعار محوری «راه شهدا ادامه دارد» برای کارها در نظر گرفته شود. نکته دوم مشارکت پذیری بود که با حضور بیش از ۲۲ دستگاه در این ستاد تحقق یافت و از تمام آنان و همین طور رسانه ملی که پوشش مناسبی از برنامه های این روز داشتند تشکر می نماییم. رویکرد سوم حضور تشکل های ایثارگری در برگزاری این مراسم بود که از تمام آنان نیز تقدیر می نماییم. نکته بعدی «مسئله محوری» بود و به همین دلیل بین بزرگداشت روز شهدا و مسائل روز به ویژه موضوع کرونا و شهدای سلامت ارتباط مناسبی بوجود آمد. مسئله دیگر تنوع برنامه ها بود که طیف های مختلف را در برگرفت. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رویکرد ششم ستاد برگزاری مراسم روز بزرگداشت شهدا را توجه به موضوع زنان ایثارگر دانست و اضافه کرد: اوج توجه به این مساله را در برنامه جاری با عنوان «لشگر فرشتگان تاریخ ساز» شاهد می باشیم. در طلیعه مبعث پیامبر (ص) نمی توانیم از ایشان صحبت نماییم و از حضرت خدیجه (س) در کنار ایشان یاد نکنیم، نمی توان نقش زنان بزرگی چون حضرت فاطمه (س)، حضرت ام البنین (س)، حضرت زینب (س) و تمام زنان بزرگ تاریخ اسلام را ندیده گرفت، بانوانی که همپای مردان و بعضاً جلوتر از آنان در تاریخ اسلام نقش آفرین بودند. امروز نیز شاهدیم همچنان خیلی از زنان ما بعنوان مدافعان سلامت برای سلامتی مردم فداکاری می کنند و از جان و سلامتی خود مایه می گذارند.

نقش زنان در زمینه ایثار و شهادت به اندازه مردان با اهمیت است معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در این کنگره عنوان کرد: ایده ای که در روزهای شهادت حضرت زهرا (س) شکل گرفت و به نظر نمی رسید در طول این مدت کوتاه به نتیجه برسد، با همت همکاران عزیز ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر دستگاهها به نتیجه رسید و بعد از تلاش بی وقفه همه عزیزان و فعالان این بخش در استان های کشور، امروز شاهد اختتامیه این کنگره بزرگ هستیم. ابتکار با اعلان اینکه در طول این مدت صدها برنامه در سطح کشور برای معرفی شهدا، جانبازان و آزادگان زن برگزار شده است، افزود: این کنگره در حقیقت تجلیل از جایگاه زنانی بود که شاید سابقاً کم تر مورد توجه قرار می گرفتند و فرصتی بود تا ذهنیت نسل جوان نسبت به زنان شهید، جانباز و آزاده تغییر کند. وی درباره برگزاری کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ ساز عنوان کرد: با نگاه شهدا این حرکت در سطح ملی شکل گرفت و همه نهادها و دستگاهها را پای کار آورد. تمام تلاش ما در مجموع برنامه های این کنگره ملی این بود که نشان دهیم در بحث ایثار و شهادت از انقلاب تا به امروز که شهدای مدافع سلامت را داریم، هیچ تفاوتی بین زن و مرد در استقامت، ایستادگی، پایداری و ایثار برای تحقق آرمان های نظام اسلامی نیست. معاون رئیس جمهور در امور زنان ضمن تشکر از توجه مقام معظم رهبری به این کنگره و ارسال پیام برای آن اظهار داشت: کنگره ملی همایش لشکر فرشتگان تاریخ ساز علاوه بر اینکه شاید به صورتی جبران کم کاری ما در معرفی زنان شهید، جانباز و آزاده کشور است؛ تلاشی برای برقراری ارتباط نسل انقلاب و دفاع مقدس با نسل جوان و آینده ساز کشور است.

اهمیت حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه همین طور سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس اولین کنگره لشکر فرشتگان تاریخ ساز ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا، خصوصاً ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده کشور و تشکر از دستگاه های مختلفی که در این کنگره شرکت داشتند عنوان کرد: بخش اجرائی کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ ساز از روز وفات حضرت ام البنین (س) کلید خورد و در ۳۱ استان و بعضی شهرستان های کشور استمرار یافت. ابتدا قرار بود اختتامیه این کنگره ملی در روز ولادت حضرت زهرا (س) برگزار شود، اما بهر دلیلی و ناخواسته تا به امروز که روز شهادت باب الحوائج امام موسی کاظم (ع) است، میسّر نشد؛ که بطور قطع با نگاه خود شهدا این روز عزیز انتخاب شده است. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اشاره به جایگاه والای زنان شهید، جانباز و آزاده کشور و پیام باارزش مقام معظم رهبری به این کنگره عنوان کرد: خوشبختانه با زحمات و مشارکت همه دستگاهها این کنگره ملی در سطح کشور به خوبی برگزار شد؛ اما اعتقاد ما این است که صاحب اصلی این محفل و مدیریت این جلسه خود شهدا هستند. سلیمانی ضمن اشاره به نقش مؤثر زنان در انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جنگ فرهنگی امروز افزود: امروز تکریم شهدا، خانواده های معظم شهدا و جامعه ایثارگری کم تر از شهادت نیست. ایثار و شهادت از پایه های اصلی نظام اسلامی هستند و باید در جامعه حفظ شود و اگر در این راه با همدلی، هم افزایی و وحدت جلو برویم؛ قطع به یقین موفق خواهیم بود. در آخر این جلسه از آزاده سرافراز «رضوانه میرزا دباغ»، فرزند «مرضیه حدیدچی (دباغ)» از تهران، آزاده سربلند «فاطمه ناهیدی» از تهران، خانواده شهید «گوهر تقی سرکاره (خوش روانی)» از خوزستان، خانواده شهید «معصومه عامری سیاهوئی» از هرمزگان، خانواده شهید «ناهید فاتحی کرجو» از کردستان، جانباز سرافراز «رقیه کلانتری» از آذربایجان شرقی و جانباز سرافراز «اکرم اسکندری» از آذربایجان غربی به نمایندگی از زنان شهید، جانباز و آزاده کشور تجلیل و تقدیر به عمل آمد. همین طور دوره دوجلدی فرهنگ اعلام زنان شهید، فرهنگ اعلام جانبازان زن، کتاب ریحانه گلگون (گذری بر زندگی بانوان طلبه شهید)، کتاب مشق بهشت (مجموعه وصیت نامه زنان شهید)، دوره دوجلدی نشریه شاهد اندیشه (چکیده مقالات اولین حماسه زنان ایثارگر) و دو نشریه عربی و انگلیسی «الطاهره» و «محجبه» نیز در این همایش ملی رونمایی شدند.

1400/01/02
18:17:22
0.0 / 5
580
تگهای خبر: آموزش , برنامه , دستگاه , رسانه
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
sunblog