در پیک بهاری وبا، این سفارش ها را جدی بگیرید

به گزارش بلاگ سان، خوزستان سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن اشاره به قرار گرفتن در پیک وبا بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی تأکید نمود.

در پیک بهاری وبا، این سفارش ها را جدی بگیرید
مهرداد شریفی در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به قرار گرفتن در پیک بهاری التور (وبا) اظهار نمود: با گرم شدن هوا بیماری های منتقله از آب و غذا مانند وبا، به شکل ناگهانی افزایش می یابند. دو پیک بیماری وبا در بهار و پاییز رخ می دهد و از اردیبهشت پیک اول این بیماری شروع می شود.
وی ادامه داد: تردد مرزی زیاد خوزستان با کشورهای همسایه، شور بودن خاک خوزستان و رشد و تکثیر بهتر عامل بیماری وبا در شوره زار، رطوبت زیاد هوا، دفع نشدن صحیح فاضلاب، وجود جوی های روباز، شکستگی های مختلف در لوله های توزیع آب و توزیع آب توسط برخی دوره گردان به شکل غیراستاندارد عواملی هستند که می توانند شیوع بیماری های اسهالی در این فصل را بالا ببرند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: سال قبل به علت مداخلات بسیار خوبی که توسط همکاران بهداشت انجام شد، موردی از بروز وبا در خوزستان گزارش نشد.
شریفی بیان نمود: با عنایت به این که وبا بیماری بومی خوزستان به حساب می آید، به منظور همکاری بین بخشی، یکی از دستورکارهای شورای سلامت و امنیت غذایی در مورد آهک پاشی جوی های روباز، برخورد با عرضه. کنندگان مواد غذایی دوره گرد و تأمین و ارتقاء کیفیت آب شرب سالم تعیین شده است.
وی با تکیه بر ضرورت ارتقاء سواد سلامت و خودمراقبتی اضافه کرد: همینطور آموزش های لازم به کارکنان و مردم عرضه می شود و سواد سلامت متولیان امر هم ارتقا می یابد.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه بیشتر عوامل عفونی مسبب بروز اسهال، از راه آلوده شدن دست به مواد مدفوعی حاوی عوامل بیماری زا بروز پیدا می کنند، اظهار داشت: همیشه و بخصوص در فصل پیک التور، مردم باید بخصوص پیش از مصرف غذا و بعد از استفاده از سرویس بهداشتی، دست های خویش را به مدت ۳۰ ثانیه با آب و صابون شست وشو دهند و علاوه بر این، باید از توالت های بهداشتی استفاده گردد.
وی افزود: همینطور از مصرف آب مشکوک یا آبی که منبع آن دقیق مشخص نمی باشد، پرهیز شود و در صورت نیاز، آب ابتدا جوشانده و سپس مصرف شود.
شریفی اظهار داشت: همینطور باید منابع غذایی سالم از جاهای معتبر و بهداشتی تهیه شود و از تهیه غذا از دست فروشان و دوره گردها پرهیز شود. سبزی ها و میوه ها هم باید به خوبی شست وشو، انگل زدایی و ضدعفونی و سپس مصرف شوند.




منبع:

1404/01/30
09:52:24
0.0 / 5
18
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , كیفیت
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
لینک دوستان بلاگ سان
sunblog