تسهیلات آموزشی دانشگاه علمی كاربردی در دوران كرونا
به گزارش بلاگ سان معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به تسهیلات و اقدامات حمایتی و هم چنین آموزش های مجازی که برای دانشجویان این دانشگاه در دوران کرونا در نظر گرفته شده، گفت: پس از شیوع کرونا، در این دانشگاه کمیته و کارگروهی باحضور رئیس، معاونان و مدیران ذیربط این دانشگاه در اسفندماه سال 98 برای شناسایی مجموعه هایی که در زمینه سامانه های آموزشی مجازی که بتوانند با دانشگاه همکاری کنند تشکیل و از 16 فروردین 99 کلاس های دانشگاه جامع علمی کاربردی در بسترفضای مجازی برای تمامی مراکز آموزش عالی اجرا شد.
به گزارش بلاگ سان به نقل از ایسنا، دکتر مختار جلالی جواران ضمن بیان این مطلب، به مشکلات و دشواری های زیاد این دانشگاه باتوجه به تعداد زیاد دانشجویان (حدود ۲۰۰هزارنفر درس) و هم چنین ماهیت مهارتی دوره های علمی کاربردی (برگزاری ۷۰ درصد کلاس ها بصورت عملی ) اشاره و عنوان کرد: این دانشگاه تمامی تلاش خودرا برای سازگاری با شرایط موجود انجام داده است.
وی در ادامه به همکاری با دانشجویان برای امکان حذف یک یا چند عنوان درس بدون رعایت حداقل تعداد واحد، حذف تمامی دروس پیش از شروع امتحانات اختتام نیم سال و هم چنین درخواست مرخصی بدون احتساب در سنوات و افزایش بازه زمانی امتحانات از دو هفته به چهار هفته اشاره نمود و افزود: درباب ساماندهی نمرات ثبت نشده دروس عملی، تا پانزده اسفند ۹۹ برای نمرات ثبت نشده نیم سالهای دوم و تابستان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بصورت ناتمام فرصت داده شد و پس از تاریخ مذکور تعیین تکلیف و قرار شد برای نمرات ثبت نشده دروس نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دروس بصورت ناتمام در سامانه درج تا در زمان مناسب باتوجه به مجوزهای ستاد ملی کرونا نسبت به برگزاری امتحان اقدام نمایند.
دکتر جلالی اشاره کرد: امکان برگزاری امتحان مجدد به شرط رعایت کیفیت آموزشی برای دانشجویانی که حین برگزاری امتحان با مشکل قطعی برق یا اینترنت و... مواجه گشته اند و هم چنین دانشجویانی که به سبب مبتلاشدن به کرونا و سایر بیماریها امکان شرکت در آزمون برخط را نداشتند، برقرار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ایشان سپس با اشاره به مشکلات تعدد مراکز و دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی همچون عدم آشنایی دانشجویان و حتی مدرسان به فضای آموزش مجازی، عدم وجود یا سرعت کم اینترنت برای دانشجویان مراکز مناطق محروم، عدم وجود وسیله آموزشی نظیر لپ تاپ و... در ابتدای شیوع ویروس کرونا و شروع آموزش ها بصورت مجازی، اضافه کرد: هم اکنون با گسترش و ساماندهی سامانه ها و هم چنین مساعدت با حذف و مرخصی بدون احتساب مشکلات تا حد زیادی رفع شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تاکید بر کیفیت و ارتقاء دوره های آموزشی اظهار نمود: دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در صورت فراغت از تحصیل می بایست استانداردهای دانشگاه و هم چنین اطلاعات علمی لازم را داشته باشد.
منبع: بلاگ سان
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب