رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی:

افزایش ظرفیت رشته پزشکی فرمول مناسب مشکلات درمان نیست

به گزارش بلاگ سان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه گروههای ذی صلاح، مخالفت خود با افزایش ظرفیت رشته پزشکی را به صورت تلویحی اعلام کردند، تصریح کرد: باوجود قول و وعده هایی که درمورد اعتبارات افزایش ظرفیت رشته پزشکی به دانشگاه های علوم پزشکی داده شده، اعتباری در این خصوص به دانشگاه ها تخصیص داده نشده است.

افزایش ظرفیت رشته پزشکی فرمول مناسب مشکلات درمان نیست
دکتر علیرضا زالی در گفتگو با ایسنا، در رابطه با افزایش ظرفیت رشته پزشکی و دندان پزشکی اظهار داشت: بحث های کارشناسی مفصلی درارتباط با افزایش ظرفیت رشته پزشکی و رشته های گروه پزشکی شکل گرفت. تمام دستگاههای ذی صلاح مانند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگستان علوم پزشکی، سازمان نظام پزشکی، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی و دانشگاه های علوم پزشکی نظرات کارشناسی خویش را در رابطه با افزایش ظرفیت رشته های گروه پزشکی مطرح کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: گروههای ذی صلاح، مخالفت خود با افزایش ظرفیت رشته پزشکی را به صورت تلویحی اعلام نمودند. آنها بر این باور بودند، افزایش ظرفیت رشته پزشکی یک فرمول مناسب برای رفع مشکلات درمانی مردم نیست. این در حالیست که طرح آمایشی در حوزه سلامت تدوین شده و نیازسنجی نیروی انسانی برمبنای آن دیده شده اما طرح افزایش ظرفیت رشته های پزشکی، تمام ظرفیتهای طرح آمایشی در حوزه سلامت را به صورت غیرمترقبه برهم زد.
وی با اعلان اینکه دانشگاه های علوم پزشکی در مقابل موج افزایش ظرفیت رشته پزشکی قرار گرفتند اما آمادگی لازم برای این مورد را نداشتند، خاطرنشان کرد: ظرفیت رشته های گروه پزشکی به صورت اسمی ۲۰ درصد بالا رفته است اما عدد واقعی بیشتر است. ما در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزایش ظرفیت ۲۷ درصدی را متحمل شدیم اما یک ریال برای افزایش ظرفیت رشته پزشکی دریافت نکردیم. باوجود قول و وعده هایی که درمورد اعتبار افزایش ظرفیت رشته پزشکی به دانشگاه های علوم پزشکی داده شده است هیچ مبلغی پرداخت نکرده اند.
دکتر زالی توضیح داد: مراکز آموزشی درارتباط با اعتبار افزایش ظرفیت پزشکی نگران هستند و نسبت به تکرار اتفاقات سال قبل واهمه دارند. به صورت طبیعی، دانشجویان جدید به فضای آموزشی، فضای تخصصی لازم، تجهیزات آزمایشگاهی، لوازم کمک آموزشی و اساتید مجرب نیاز دارند. آموزش پزشکی بشدت به وسایل کمک آموزشی و اساتید مجرب نیاز دارد و هرگونه خدشه ای دراین زمینه می تواند کیفیت آموزشی را تحت تأثیر قرار دهد.
وی با اعلان اینکه ظرفیت رشته پزشکی امسال هم ۲۰ درصد بیشتر می شود، اظهار داشت: با توجه به این که دانشگاه های علوم پزشکی افزایش ظرفیت ۲۰ درصدی را امسال متحمل می شوند، امیدواریم که بودجه لازم در اختیار مراکز آموزشی قرار گیرد.
دکتر زالی با اشاره به ظرفیت ۳۶۵۰ نفری خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: تمام ظرفیت خوابگاه های دانشگاه تکمیل است. ما در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای افزایش ظرفیت خوابگاهی سعی کردیم اما موفق نبوده ایم. خرید ملک در تهران گران است و ساختمان هایی که برای خوابگاه های دانشجویی مناسب هستند، اجاره بهای گرانی دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: ما در حوزه خوابگاه های دانشجویی و امور رفاهی با سطح قابل توجهی از نارضایتی دانشجویان قدیمی که در خوابگاه ها سکونت دارند، مواجه هستیم. امیدواریم با بسته های اعتباری که در اختیار ما قرار می گیرد، بتوانیم مشکلات پیش رو را حل نماییم.



1402/03/03
14:13:27
0.0 / 5
405
تگهای خبر: آموزش , اساتید , دانشگاه , دستگاه
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
sunblog