رئیس دانشگاه علوم پزشكی تهران خبرداد

اجرای طرح استاد حامی از سال تحصیلی جدید

به گزارش بلاگ سان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بحث آزاداندیشی را در زمینه های مختلف پیگیری می نماییم و تأکیدداریم در مواجه با دانشجویان اخلاق و کرامت انسانی رعایت شود، اظهار نمود: از سال تحصیلی جدید هم طرح ˮاستاد حامیˮ را برای ورودهای جدید اجرا می کنیم؛ این استاد تا انتهای دوره همراه دانشجویان خواهد بود.

اجرای طرح استاد حامی از سال تحصیلی جدید
به گزارش بلاگ سان به نقل از ایسنا، دکتر حسین قناعتی ضمن اشاره به نقش بی بدیل دانشگاه در اجتماع اظهار داشت: تمامی حلقه های صنعتی، مدیریتی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و امنیتی با دانشگاه ارتباط تنگاتنگ دارند و دانشگاه باید در تمامی این عرصه نقش خویش را به درستی ایفا کند.
دکتر قناعتی بابیان این که هیچ سازمانی در کشور تا این اندازه افراد فرهیخته، هوشمند و پرتوان ندارد اظهار داشت: این خصوصیت سبب عرضه الگوهای موفق در کشور شده و دانشگاه با رسالت ملی و انسانی خود در جامعه اثرگذار بوده است.
رئیس دانشگاه با تاکید براینکه دانشگاه باید در عرصه علمی و معنوی تأثیرگذار باشد اظهار داشت: به جهت اینکه دانشگاه به این حد از اثرگذاری برسد؛ مدیران قبلی تلاش بسیاری داشتند و الان انتظار بیشتری از دانشگاه وجود دارد و این مسئولیت اجتماعی ما را سنگین تر می کند.
دکتر قناعتی رویکرد مدیریتی دانشگاه را مشارکتی بیان کرد و اظهار داشت: باتوجه به تغییرات مدیریتی در جهان، دانشگاه رویکرد مدیریتی توأم با مشارکت حداکثری را به اجرا در می آورد و همه افراد در سطوح مختلف مدیریتی می توانند در تصمیم گیری ها و اجرای آن، نقش آفرین باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر بروزرسانی برنامه های آموزشی دانشگاه اظهار داشت: برنامه های آموزشی مکانیسم پیچیده ای دارد و می طلبد که مدیران آموزشی، توانمندی های اساتید، برنامه ها و روش های آموزشی را به روز کنند. براین اساس از گروه ها خواستیم برنامه عملیاتی خویش را متناسب با برنامه چهار ساله دانشگاه تدوین کنند.
دکتر قناعتی بابیان این که برنامه های آموزشی با جدیت پیگیری می شود اظهار داشت: برنامه های آموزشی بگونه ای تدوین شده که مفید باشد و فراگیران بتوانند مهارت های لازم را کسب کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به برنامه دانشگاه در تجمیع دانشکده های با فضای فیزیکی محدود اظهار داشت: در نظر داریم زمینی را در ۱۸ طبقه، برای تجمیع دانشکده هایی که فضای کوچکی دارند تهیه و تجمیع نماییم. افزون بر این، اعتبار موردنیاز تکمیل پروژه های نیمه تمام دانشگاه، ۱۶ هزار میلیارد تومان ارزیابی شده است که تصمیم داریم این پروژه ها را به سرانجام برسانیم.
دکتر قناعتی ضمن اشاره به توزیع بودجه های پژوهشی برپایه معیارهای مشخص اظهار داشت: در عرصه فرهنگی هم باید به اخلاق حرفه ای توجه بیشتری شود تا طبیانی تربیت نماییم که انسان مدار و عاشقانه کار کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان این که پرداخت های نامتعارف به هیچ وجه موردقبول دانشگاه نیست اظهار داشت: با همکاری مدیران گروه ها کاری نماییم که پوشش حرفه ای و اخلاق حرفه ای در دانشگاه اجرا شود. این نگاهی است که دانشگاه های برجسته جهان مانند هاروارد و استنفورد هم بر آن تأکیددارند.
دکتر قناعتی بابیان این که دانشگاه الگویی همچون استاد یلدا و استاد شمس شریعت دارد اظهار داشت: انسان بدون مبانی اخلاقی به بالندگی نمی رسد. باید قانون مداری را به دانشجویان بیاموزیم. وقت بگذاریم و با آنها صحبت نماییم و با منطق و مهربانی، معیارهای فرهنگی را ترویج نماییم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به نقطه نظرات مدیران گروه ها اظهار داشت: در زمینه توانمندسازی مدیران، دوره MBA به همت معاونت توسعه، در حال برنامه ریزی است. در حوزه توانمندسازی اعضای هیئت علمی هم مدیران گروه ها، دوره های آموزشی را پیشنهاد بدهند که برای آن برنامه ریزی نماییم.
دکتر قناعتی ضمن اشاره به نمونه ای از اقدامات انجام شده در زمینه توجه به فراگیران اظهار داشت: در ارتباط با حقوق دستیاران اصلاحاتی انجام شده است. درحال ساخت ۲ هزار واحد خوابگاهی در بلوار فردوس هستیم.
وی افزود: بحث آزاداندیشی را در زمینه های مختلف پیگیری می نماییم و تأکیدداریم در مواجه با دانشجویان اخلاق و کرامت انسانی رعایت شود. از سال تحصیلی جدید هم استاد حامی را برای ورودهای جدید اجرا می کنیم؛ این استاد تا انتهای دوره همراه دانشجویان خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به دغدغه مدیران گروه ها بر سنگینی بار درمان بر آموزش اظهار داشت: درمان قسمتی از آموزش است اما باید بودجه بندی آن موردتوجه قرار گیرد. یکی از مواردی که واحد IT دانشگاه پیگیری می کند مشخص کردن ظرفیت های کاری هر بخش است. نباید کاری نماییم کمر افراد براثر فشار کار خم شود. تلاش می نماییم در قالب قانونی امکان فعالیت دستیاران در دانشگاه فراهم گردد.
دکتر قناعتی ضمن اشاره به حفظ و ارتقاء دانشگاه در رتبه بندی ها اظهار داشت: مدیران گروه ها بعنوان سفیران دانشگاه می توانند ارتباطات بین الملل را تقویت نمایند.
رئیس دانشگاه با تاکید بر تقویت علوم پایه و همگرایی آن با علوم بالینی اظهار داشت: برای تقویت همکاریهای مشترک بین رشته ای برنامه های گوناگونی داریم یکی از این برنامه ها ورود تمامی گروههای پایه به عرصه بالین است.

تشریح برنامه ۴ ساله آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در ادامه دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه های آموزشی ۴ ساله دانشگاه را شرح داد و اظهار داشت: برپایه اهداف کلان آموزشی دانشگاه، ۱۲ راهبرد و ۸۶ برنامه اولویت بندی شده در حال پیگیری است.
دکتر علامه راه اندازی و تجهیز مرکز آزمون، مرکز آموزشی شبیه سازی مهارت های بالینی و مرکز نوآوری های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را ازجمله برنامه های اولویت دار آموزشی برشمرد اظهار داشت: در نظر داریم هریک از این برنامه ها را برپایه اولویت بندی، با کمک گروههای آموزشی پیش ببریم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مدیران گروههای آموزشی خواست تجربیات خویش را در هریک از برنامه های آموزشی به اشتراک گذارند و اظهار داشت: معاونت آموزشی دانشگاه، پذیرای نظرات و پیشنهادهای مدیران آموزشی است. نقایص کار و تجربیات خویش را با ما به اشتراک بگذارید تا با هم افزایی اهداف آموزشی دانشگاه را پیگیری نماییم.

ورود رشته های پاراکلینیکی به عرصه خدمت رسانی
دکتر ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به اقدامات انجام شده برای ورود دانشجویان به عرصه درمان اظهار داشت: پیرو تاکید رئیس دانشگاه و با بررسی های انجام شده، به این نتیجه رسیدیم عرصه خدمات پاراکلینیکی بالینی را تفکیک نماییم. براین اساس لابراتوار یکی از بیمارستان ها را تجهیز کردیم و به گروه آموزشی دانشکده پیراپزشکی تحویل دادیم تا دانشجویان به صورت عملی وارد عرصه آموزش بالینی شوند. در صورت ارزیابی مثبت از نتایج این پایلوت، عرصه خدمت رسانی برای تمامی رشته های پاراکلینیکی دانشگاه فراهم می شود.
دکتر محمدحسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران هم ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه بین الملل دانشگاه، بر مشارکت بیشتر مدیران گروههای آموزشی در این حوزه تاکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی تهران ۳۰ میز همکاری با کشورهای مختلف و همینطور هزار و ۳۷۱ دانشجوی بین المللی دارد که مدیران گروههای آموزشی از این ظرفیت و فرصت استاد مدعو می توانند استفاده کنند. همینطور آئین نامه PhD استاد محور در حال بازبینی است و اساتید می توانند برای جذب دانشجوی PhD بین الملل اقدام نمایند.




منبع:

1401/04/18
08:51:49
0.0 / 5
455
تگهای خبر: آموزش , اساتید , برنامه , پروژه
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
sunblog